Captions

HTRIC Logo

Loading...

Digivaardig in de zorg

Werkconferentie

https://www.digivaardigindezorg.nl/event/13de-werkconferentie-digivaardig-in-de-zorg/

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar onze online werkconferentie op 30 november.

Een stevig inhoudelijk programma helpt jou verder met de aanpak van digitale vaardigheden in jouw organisatie. We starten met een inspirerende plenaire spreker, gevolgd door rondes met praktische workshops. Deze bijeenkomst is online, via Teams. Ongeveer een week van tevoren en de dag ervoor krijg je de links om in te loggen.

Programma
12:30 – Ontvangst
13:00 – Introductie en plenaire sessie
14:00 – Pauze
14:15 – Workshopronde 1 (bekijk hier de workshops)
15:15 – Pauze
15:30 – Workshopronde 2 (bekijk hier de workshops)

De plenaire sessie:
Positief motiveren van je collega’s!
Het motiveren van je collega’s gaat soms makkelijk, maar soms heel moeizaam. Dan merk je dat je aan alleen kennis over digitale vaardigheden niet genoeg hebt. Ook vaardigheden om te coachen en motiveren zijn onmisbaar.
In deze interactieve lezing laat Mariëlle Tromp je zien hoe je jouw collega’s op een positieve manier kunt motiveren, zonder dat er weerstand ontstaat. De lezing is gebaseerd op voorbeelden uit het dagelijks werk van jou en je collega digicoaches!

Mariëlle Tromp is trainer in motiveren. Zij traint professionals en aandachtsvelders in de zorg die te maken hebben met het coachen en motiveren van hun (directe) collega’s.

Let op: lijkt het je leuk om een eigen (anonieme) casus in te dienen die Mariëlle behandelt tijdens deze sessie? Mail dan naar info@digivaardigindezorg.nl. We kiezen er uiteindelijk 3 uit van de inzendingen!

Organizer

Digivaardig in de zorg

November 30, 2023

1:00 pm

5:00 pm

Online

Speaker(s)

Mariëlle Tromp

Additonal Information

Deelname is gratis. 
Je meldt je aan voor de hele middag, je hoeft niet je nog aan te melden voor de afzonderlijke workshops.

Ticket Information

Je kan je hier aanmelden.

Click on the button below and submit your own event to the “HTRIC Event & Workshop Agenda”